12/7/2000 ore: 0:00
McD franchising Gran Bretagna Manuale
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http://www.mcspotlight.org/company/publications/mcfact_section4.html#S4aWARNING - the information on this page is company propaganda, produced to persuade you to buy more of McDonald's products. Parts of it may be deliberately misleading.
GENERAL FACTS
FRANCHISE AGREEMENT
GENERAL FACTS
-
organisation.
McDonald's 577 restaurants.
restaurants will represent over 30% of the total UK business.
franchisee ranges from E40,000 to C500,000 depending on the
size and location of the restaurant.
investors or partnerships.
FRANCHISE AGREEMENT
authorisation to operate a specific McDonald's restaurant,
usually for a period of 20 years. These rights include the use of
McDonald's trademarks, restaurant decor designs, signage and
equipment layout, the formula and specifications for menu items,
use of McDonald's method of operation, inventory control, book-
keeping, accounting and marketing and the right to occupy the
restaurant premises.
In return, the franchisee agrees to operate the business in
accordance with McDonald's standards of quality, service,
cleanliness and value. The franchisee is expected to become
involved in local civic and charitable activities. Training is a top
priority to ensure the uniformity of the operation and the
consistent quality of the staff.
Each franchisee has constant support through a McDonald's
consultant who is always available for help and advice, visiting
the restaurant on a regular basis, Training facilities are free and
available to the franchisees and their management teams.
FATTI GENERALI
-
organizzazione.
577 ristoranti del McDonald.
i ristoranti rappresenteranno più di 30% del commercio BRITANNICO totale.
il franchisee varia da E40,000 a C500,000 secondo
formato e posizione del ristorante.
investitori o associazioni.
ACCORDO DI CONCESSIONE
autorizzazione funzionare il ristorante del McDonald specifico,
solitamente per un periodo di 20 anni. Questi diritti includono l'uso di
Marchi del McDonald, disegni della decorazione del ristorante, signage e
disposizione dell'apparecchiatura, la formula e specifiche per le voci di menu,
uso del metodo di funzionamento del McDonald, controllo del magazzino, libro
conservare, contabilità e vendita e la destra occupare
locali del ristorante.
In cambio, il franchisee acconsente a funzionare il commercio dentro
accordo con i campioni del McDonald di qualità, servizio,
pulizia e valore. Il franchisee si pensa che diventi
coinvolto nelle attività civiche e caritatevoli locali. L'addestramento è una parte superiore
priorità per accertare l'uniformità del funzionamento e
qualità costante del personale.
Ogni franchisee ha supporto costante con un McDonald
consulente che è sempre disponibile per aiuto e consiglio, visitante
il ristorante in maniera regolare, possibilità di formazione è libero e
disponibile i franchisees al e le loro squadre dell'amministrazione.